small_team_lena_anja_hilde_ane-1

Futatsu topper laget

Halvveis inn i 2012 har det kombinerte medie- og reklamebyrået økt omsetningen på eksisterende og nye kunder, og fire nye medarbeidere har tatt plass hos Futatsu Industries.

 

De fire nykommerne har allerede rukket å jobbe seg inn på mange av byråets kunder og prosjekter, og har med over 40 års samlet erfaring gjort hverdagen bedre for både kolleger og oppdragsgivere.

– Vi har funnet veldig lekne folk som også tar stort ansvar. Vi er stolte over at Ane, Hilde, Anja og Lena ville bli industriarbeidere, sier byråleder Aris Theophilakis.

 

Det kreative teamet Hilde Rød og Ane Lynau er i følge byrålederen eksperter på å få kompliserte problemstillinger ned til enkle og fengende konsepter. Art Director Ane Lynau har utdannelse og erfaring fra Australia, og har jobbet i team sammen med AD-kollega Hilde Rød som var både medeier og daglig leder av reklamebyrået Kaktus, med blant annet Silver og KLP som kunder i mange år.

Prosjektleder Lena Solbakken Johnsen har tre år bak seg i Mediafront, samt at hun før det jobbet i iProspect. Anja Sandberg Norbø har prosjektlederbakgrunn fra Tenk kommunikasjon og TBWA.

Denne kombinasjonen av lang analog og digital erfaring, og uærbødig utforskertrang preger dette laget, og de passer derfor perfekt inn his Futatsu Industries.

 

– Blir så store som vi fortjener

Futatsu Industries ble startet som Norges eneste kombinerte medie- og reklamebyrå, og fortsetter å hente inn oppdrag på begge deler. Så langt i år har oppdragsmengden økt fra både nye og eksisterende kunder, og byrået har i år budsjettert med en topplinje på over 110 millioner. Byrået er nå inne i tre-fire nye kategorier som de ikke var for et år siden, og nok et par nye står for døren i følge dem selv.

 

– Forleden minte Sonja meg på at jeg ved oppstarten hadde sagt at å bli 20 mennesker var et bra mål størrelsesmessig, og nå som vi er nærmere 30 enn 20 må jeg innrømme at vi langt fra føles ferdigvokste fordi miljøet her er både sultent og åpent, men jeg har gitt opp å tallfeste noe som helst. Vi blir det vi fortjener, avslutter Theophilakis.

 

Bildetekst: Industriarbeidere med over 40 års erfaring: prosjektleder Lena Solbakken Johnsen, AD Ane Lynau, prosjektleder Anja Sandberg Norbø og AD Hilde Rød.