Screen-shot-2013-01-09-at-2.36.33-PM

Futatsu Industries feirer 6 år – Runder 100 millioner

Futatsu Industries feirer 6 år

– Runder 100 millioner

2012 ble et nok et rekordår for det kombinerte medie- og reklamebyrået. Topplinjen øker med over 40%, og nå flytter selskapet til større lokaler.

Futatsu Industries så dagens lys i desember 2006, og etter 6 år vil omsetningen for første gang passere 100 millioner. Fra en topplinje på 74,4 millioner i 2011, runder byrået i år akkurat 100 millioner. Overskuddet er ennå ikke klart, men det blir som foregående år ”hyggelig, men ikke ekstraordinært” i følge byrået.

Målbarhet og sterke konsepter
– Mer business fra eksisterende kunder som for eksempel Subaru, Mills og Fargerike har bidratt til vekst, men viktigst har vel vært at vi jevnt har fått nye kunder på målbarhet og sterke konsepter, sier daglig leder Aris Theophilakis.
Kunder som i 2012 har kjøpt byråets tankegang om Presisjon og Intuisjon er for eksempel Color Line, OBOS, Stamina HOT og Flisekompaniet, mens byrået tok farvel med Get. Byrået har vært et av de to mestvinnende byråene i Stella, konkurransen for effektiv reklame, og er aktive i bruk av testing og tracking av sine leveranser.

At Futatsu Indsutries også er et fullverdig mediebyrå ser ut til å bli mer kjent i markedet, men Futatsu innrømmer at de har en lang vei å gå for å bli vurdert av flere på dette området.
– Vi har i det stille laget et mediebyråprodukt som er tung på toppen, men lett til beins, og vi har vært mer opptatt av å bygge gode cases enn å synge ved dørene. Ryktet har vel spredt seg gjennom bekjentskaper og anbefalinger, mer enn noe annet, sier Theophilakis.

Flytter østover
I mars flytter byrået alle sine 25 ansatte til Grønland og større lokaler etter 5 år i Nedre Vollgate.

– Vi vil fortsette å sitte trangt, jobbe tett og effektivt, men vi vil få bedre møteromskapasitet og flere arbeidsrom – for ikke å si utsikt til det multietniske Norge. Vi tror på en nesten klaustrofobisk nærhet og faglig komplementering på tvers av bordet – det blir vi aldri for store til, avlutter Theophilakis.