Futatsuforlengersponsoravtalemedvif

Futatsu forlenger sponsoravtalen med VIF

Futatsu Industries har signert en ny 3-års avtale med Vålerenga fotball, og fortsetter dermed sitt engasjement for å gjøre klubben mer foretrukket i Oslo-området.

– Vi mener VIF er Norges viktigste klubb gjennom å være et sosialt lim i Norges mest utfordrende, ja Norges eneste, storby. Fotballen er blitt en arena for samhold og likeverd, og der er VIF en nasjonal foregangsklubb, sier daglig leder i Futatsu Industries Aris Theophilakis.

– Mange jobber gratis for veldedige organisasjoner, vi bruker penger på å jobbe for et veldig godt lokalt formål i Norges viktigste by, sier han.

Norsk fotball og VIF har opplevd en ganske tøff svikt i publikumsoppslutningen, samt at det har vært bråk rundt TV-rettighetene. VIF og Futatsu har allerede lagt bak seg tre sesonger som samarbeidspartnere, og til tross for vekslende resultater på banen var det kombinerte medie- og reklamebyrået sikre på at de ville fortsette. Byrået har jobbet ut kommunikasjonsstrategi for Vålerengas sosiale engasjement, samt at de lager all taktisk kommunikasjon og har redesignet mye av Vålerengas materiell. Sponsorengasjementet gjelder kun elitesatsningen for herrefotballen, og kontrakten strekker seg ut 2015.

Vålerengas administrerende direktør Pål Breen sier Futatsu kombinerer lidenskap for Oslo-klubben med et kaldblodig strategisk innsyn, og derfor gir råd med både hodet og hjertet.
Vi er utrolige glade og stolte å få med Futatsu videre, det er har satt et meget godt team på prosjektet Vålerenga Fotball og det er viktig med kontinuitet i arbeidet rundt profil og kommunikasjons strategien.

Futatsu er tillegg også draktsponsor for damelaget for tredje sesong på rad, et lag som går inn i sin andre sesong i Toppserien.

(bilde: Adm direktør i Vålerenga Fotball Pål Breen og Futatsus Aris Theophilakis)